luni, 26 mai 2014

Suntem ”Mândri că suntem români!” și mulțumim pentru încredere!


Mulțumim pentru încurajări, pentru sprijin, pentru încredere, celor care au fost alături de noi și au votat candidații PSD pentru Parlamentul European! Este un rezultat remarcabil al Alianței PSD-UNPR-PC, care dovedește că românii își doresc continuarea Proiectului început acum doi ani.
Într-un sistem democratic, atunci când are loc un scrutin, poporul dă un mesaj foarte clar candidaților, programelor și acțiunilor acestora. 25 mai a fost un astfel de moment culminant.
PSD și alianța din care face parte s-au reformat, au fost supuse unor schimbări pozitive, apreciate de electorat: reorganizarea internă, atragerea de oameni noi, lideri noi, la centru și în teritoriu, promovarea în poziții cheie a candidaților tineri, cu înalt potențial și pregătire profesională de excelență, propunerea și implementarea unor măsuri, care arată respectul și grija pentru toate categoriile de cetățeni. Acestea au reprezentat motivațiile succesului alegerilor, ale rezultatului clar obținut. Cu toate acestea, victoria nu trebuie să ne conducă în viitor spre o stare de siguranță pasivă, ci doar să ne aducă mai multă energie, mai multă dăruire, puse laolaltă în slujba cetățeanului.
PNL, prin poziția impusă de unii lideri, a luat-o într-o direcție greșită, iar electoratul a fost cel care a sancționat această eroare. Rezultatul PNL, în scădere față de alegerile trecute, demonstrează, în mod evident, acest lucru.
Majoritatea oamenilor doresc refacerea marelui proiect politic USL, iar acum, în urma măsurării pulsului real al percepției alegătorilor, ar putea fi un moment bun ca această idee să redevină realitate.
Felicităm și mulțumim Guvernului pentru organizarea Alegerilor din 25 mai, în mod corect, eficient și democratic, reprezentanților administrației locale, structurilor de ordine, BEC și tuturor celor implicați în buna desfășurare a acestui eveniment!
De asemenea, salut și felicit cooptarea în echipa alianței câștigătoare a unor mari personalități ale României, care ne-au făcut de atâtea ori să fim ”mândri că suntem români”: domnii Gabriela Szabo și Ilie Năstase!
Totodată transmit felicitări domnului Mircea Diaconu, candidat independent pentru Europarlamentare, câștigător cu un rezultat de excepție, care îi confirmă valoarea ca om și ca profesionist!
În mod special, apreciez și mulțumesc tuturor alegătorilor și celor implicați în campanie, pentru rezultatul foarte bun obținut în județul Timiș de Alianța PSD-UNPR-PC și, mai ales, în Colegiul nr. 9 Făget – Buziaș, pe care îl reprezint în Parlamentul României, care a realizat cel mai bun procent din județ!
Stimați colegi, felicităm și dorim mult succes tuturor europarlamentarilor români în misiunea care îi așteaptă, aceea de a lupta pentru drepturile românilor, în calitate de cetățeni europeni, de a apărara imaginea României în lume, de a ne reprezenta cu mândrie, cu demnitate și dragoste de țară! Pentru viitor, ne dorim să facem parte dintr-o Europă puternică, apropiată și protectivă cu cetățenii săi; să avem un nou Parlament European, care să acționeze deschis, transparent, eficient, profesionist pentru binele oamenilor, pentru promovarea măsurilor de creștere economică, crearea de locuri de muncă și dezvoltare durabilă integrată coezivă a teritoriilor.
Loading

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu